alla kategorier

Hem> Produkter > Smidig förpackningspåse > Kryddpulverpåse

16.krydda
16.krydda
16.krydda
16.krydda
16.krydda
16.krydda
16.krydda
16.krydda

Kryddpulverpåse/Kryddpåse


Krydda packpåse
Utskrift:GravyrSkriver ut upp till 10 färger
Material:PET/PE, PET/VMPET/CPP etc.
Färger:Anpassad färg
Storlek:Anpassad storlek
Ledtid:
15-20days
MOQ:30000 XNUMX st/design/storlek
Tätningssätt:Värmeförsegling
Särdrag:Återvinnings
Beskrivning

Kryddförpackningspåsar måste vara utrustade med barriäregenskaper, fysiska och mekaniska egenskaper, hygieniska egenskaper m.m.

Först barriäregenskaper. Den främsta anledningen är luftbarriäregenskapen. Om det är för mycket syre i förpackningspåsen, ingredienserna i kryddningen kommer att analyseras och problem som mögel och påssvullnad kommer att uppstå tjockleken på den fysiska förpackningen bör vara högtemperaturbeständig. På närvarande, de vanliga kryddorna förpackningsfilmmaterial omfattar huvudsakligen följande typer:

PE samextruderad svart och vit film med barriärhartsmaterial: Den har bra gasbarriäregenskaper och flexibilitet, och används ofta för förpackning av vätska kryddor som sojasås och vinäger.

KPET/PE: Den har bra värmebeständighet, gasbarriäregenskaper och värmeförsegling prestanda (inklusive värmeförseglingsstyrka och tätningsprestanda), ofta används i livsmedelsförpackningar av såser (som sojabönpasta, nudelsås, etc.), och kan användas vid 80-90°C Koka och sterilisera vid en viss temperatur.

KOP/PE, KPET/PE, KPA/PE, PET/AI/PE, BOPA/EVOH/PE, PA/PE, PA/PE/AI/PE: har goda barriäregenskaper, inklusive blockerande syre, doft, olja, etc. , med hög hållfasthet (ingen trasig påse, inget vätskeläckage) och retortmotstånd, ofta används i soppförpackningar. Bland dem barriäregenskaperna hos förpackningar material som innehåller KPET, KPA, Al och EVOH är starkare än andra material, men priset är något högre.

KPA/LLDPE, BOPA/VMPET/LLDPE, PET/AI/PET/LLDPE, PET/VMPET/LLDPE, PET/AI/LLDPE: KPA, Al och VMPET är alla material med hög katodbarriär, med utmärkt syre barriär- och vattenbarriäregenskaper. Al-skiktet hålls dock ordentligt bort från det inre lagret för att förhindra korrosion av innehållet. LLDPE (eller EVA) har god tätning och föroreningsbeständighet. Därför har det övergripande materialet hög hållfasthet, lång hållbarhet, antioxidation, korrosionsbeständighet och bra tätning och föroreningsbeständighet. Ovanstående material Det kan användas för förpackning av såser, såser, vätskor med hög fetthalt eller halvfasta kryddor.

Specifikationer

Plats för

Ursprung:

Linyi, Shandong, Kina

Varumärke

Namn:

ZL PACK
Produktnamn:Krydda packpåse
område:Blank, Matt, UV etc.
Ansökan:För att packa kryddor, kryddor, pulver etc.
Logo:Anpassad logotyp

Material

Strukturera:

PET/PET/PE eller PET/AL/PE etc.

Förpackning

sätt:

Kartong/pall/anpassad

Tätning &

Handtag:

VärmeförseglingOEM:Tävlade
Särdrag:Fuktgivande, hög barriär, återvinningsbarODM:Tävlade
Funktion:

Tear nortch:ost to tear

Hål: lätt att hänga på hyllor

Dragkedja: lätt att förvara

Ledtid:

5-7 dagar för cylindrar plåt gör 10-15 dagar för

bagtillverkning.

Storlek:Anpassad storlekBläcktyp:100 % miljövänligt sojabläck av livsmedelskvalitet
Tjocklek:20 till 200 mikron

Betalning

sätt:

T/T / Paypal/West union etc
MOQ:30000 XNUMX st/design/storlekUtskrift:Gravyrtryck
Produktion & Packning
11
22
UNDERSÖKNING

Heta kategorier